E-Campanya

E-Campanya, el bloc de comunicació política d’Albert Medrán

E-Campanya va néixer el juny de 2007, més com un divertimento que no pas una altra cosa. La conversa que es va iniciar amb els companys del màster de l’ICPS i el descobriment de molta gent amb opinions autoritzades i actives a la blogosfera, van ser el ciment que omple els fonaments d’aquest espai.

Màrqueting i comunicació política. Estratègia i missatges. I sobretot, com l’aplicació de les noves tecnologies afecta a la comunicació de la política als ciutadans i ciutadanes. D’això va aquest bloc, això podràs trobar amb tanta freqüència com sigui possible.

Sense oblidar l’actualitat, sempre present. Aquest bloc ha estat testimoni directe de la campanya electoral de les eleccions generals de 2008, així com de congressos de partits polítics (11è Congrés del PSC, juliol 2008) i fou un testimoni d’excepció de les eleccions presidencials nord-americanes de la tardor de 2008, així com de les eleccions basques del març de 2009.

També he participat al primer Congrés Marca Ciutat de Figueres, celebrat el juny de 2008, i coorganitzador de la Marató de Comunicació – Lliçons Obama.

Sempre que és possible, aquest bloc està obert a altres veus que ens poden donar una visió diferent dels temes que ens ocupen.

Gràcies a la col·laboració de tots vosaltres, aquest bloc ha crescut; tant en nombre de visitants com de comentaris. I això és el que importa, que aquest sigui un espai per a debatre, conversar, pensar i actuar. Tot això enriqueix el contingut d’aquest espai i us encoratjo a seguir fent-ho.

E-Campanya ha estat referenciat diverses vegades a la premsa (La Vanguardia, El Mundo), ha guanyat el premi “Blog de la quincena” de l’edició on-line de La Vanguardia i és un dels 10 blocs seleccionats per El Singular Digital a la seva portada.

En la primera edició dels Premis Blocs Catalunya, organitzats per l’associació STIC.CAT, aquest bloc va ser guardonat amb el premi en la categoria d’actualitat.

Les portes d’aquest bloc estan sempre obertes, a tothom i a tota hora. En català i en castellà. Sense fronteres, ni físiques, ni lingüístiques ni ideològiques.

Benvingut a l’E-Campanya, i gràcies per participar.

Leave a Comment

Required fields are marked *.

*