Albert Medrán

M’apassiona la comunicació, la política i els canvis sociales. Per aquest motiu, m’apassiona escriure en aquest bloc i gaudeixo dirigint la comunicació d’Actuable, una comunitat online de persones i organitzacions on unim esforços per transformar el món.

Al llarg de la meva vida he fet moltes coses. I totes i cadascuna d’elles m’han aportat molt. He treballat com a consultor de comunicació, especialitzat en comunicació online i política, a LLORENTE & CUENCA, la consultora de comunicació líder al mercat de parla hispana.

Em vaig llicenciar en Ciències Polítiques per la Universitat Pompeu Fabra, i després d’uns instants d’indecisió post-Erasmus florentí, vaig decidir fer cas del cuquet que m’empenyia a conèixer més i més sobre l’apassionant món de la comunicació. He cursat el Postgrau i el Màster en Comunicació Política de la UAB-ICPS i aquest bloc és, en certa manera, fruit d’això.

Encara que em vaig passar la meva infantesa desitjant ser periodista, i vaig passar part de la meva adolescència en un estudi de ràdio amb Luis del Olmo i recorrent els carrers de Barcelona per Flaix FM, vaig optar per posar-me a l’altre costat de la tanca. Això sí, de tant en tant col·laboro amb La Vanguardia i el bloc “In votes we trust”. I alguna vegada em podreu escoltar atenent a alguna ràdio o escrivint algun article d’opinió per altres mitjans.

De vegades crec que en realitat avui estic aquí perquè les últimes setmanes de l’embaràs que em va donar la vida van estar marcades per la reelecció de Reagan. O perquè per pur mimetisme de nadó que aprèn a parlar, no feia més que cridar “Felipe, Felipe, Felipe” en les eleccions de 1986. Créixer quan es desmantellava la Guerra Freda no em va permetre ser testimoni conscient d’aquests anys tan interessants, però això també ha estat, potser, el que ha fet que per a mi estar davant d’un ordinador i participar en aquesta gran conversa sigui el més normal del món …

Si no estic davant la pantalla (ja sigui per treball, per estar actualitzant aquest bloc o per pur plaer), m’agrada gaudir de la música en un bon concert, anar a veure alguna pel·lícula en versió original o d’un bon sopar en immillorable companyia. Això del turisme electoral es mereix un capítol a part (Estats Units, Euskadi, Andorra, Madrid …) i ja sigui buscant vots o  viatjant per plaer, em veuràs sempre enganxat a la meva càmera i prenent les fotos que pots veure a Flickr.

Tens més informació sobre mi al meu CV, i pots seguir-me el rastre a Twitter, LinkedIn, Flickr, el meu altre compte de Flickr … o pots tenir-ho tot concentrat en FriendFeed.

Si tens algun dubte, estic a un mail de distància albert.medran (arroba) gmail.com

1 Comment Write a comment

 1. El 3cat24, pàgina web de notícies de TV3 i Catalunya Ràdio, vol mostrar el que es fa a la Blogosfera catalana i diàriament destaquem un blog amb contingut interessant. Avui dimarts 16 d’agost, li ha tocat al teu. Ho pots veure aquí:
  http://www.3cat24.cat/blogs

  I aquí un llistat de tot el que hem recomanat des que vam començar el 9 d’octubre del 2008.
  http://www.3cat24.cat/noticia/326283

  Si tens cap problema o vols que no el destaquem, només ens ho has de dir.
  I si ens pots recomanar un altre blog en català que consideris bo, ho farem en nom teu.

  A més, t’informem que promocionarem el teu blog a través de la nostra pàgina de Facebook (http://www.facebook.com/elmeu3cat24) i el nostre Twitter (http://twitter.com/elmeu3cat24).

  Salutacions!

Leave a Comment

Required fields are marked *.

*