In Grindr we trust

grindrcolor

“Què busques? El teu vot. I el que sorgeixi”. Aquesta conversa, una mica estranya, podria passar a Grindr. L’aplicació fa un pas més i no es queda en ser l’espai de contacte per a gais: vol tenir un paper molt actiu en les eleccions nord-americanes. Més de 1,5 milions d’usuaris als Estats Units seran temptats a actuar i votar en conseqüència el proper novembre.

El matrimoni igualitari és a l’agenda d’aquestes eleccions. Obama va anunciar un canvi en la seva visió sobre aquest tema i els Republicans, amb Romney al capdavant, segueixen lluitant per evitar-ho. Una bona mostra, l’intercanvi d’opinions entre el candidat a president i un veterà de la Guerra del Vietnam:

Amb “Grindr for Equality”, l’aplicació vol mobilitzar als seus usuaris per defensar els drets LGTB i canviar la realitat a través de l’acció de milers de persones. Per a la seva CEO, Joel Simkhai, “totes les eleccions es guanyen o es perden a nivell local. No hi ha elecció o poble massa petit per tenir una veu gai. Farem servir Grindr per unir els gais de tot el país, fer que aquesta veu creixi i tingui un impacte nacional.”

Què farà Grindr? Usarà l’aplicació per generar visibilitat i coneixement sobre la igualtat LGTB en els temes que es votin al novembre. A més, promourà el registre electoral amb informació sobre els llocs on registrar -per alguna cosa és una aplicació amb geolocalització- i els avisarà dels terminis. A més, i aquí hi ha la clau, informarà dels candidats (a nivell presidencial, estatal o local) que donin suport a iniciatives LGTB.

In Grindr we trust.

Leave a Comment

Required fields are marked *.

*